Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Czemu nie mogę aktulizować win7 32 bit system

MałaAmy

Pytanie

Opublikowano

Hmm nic nie da sie zrobic wszytko jest włączone jak i zainstalowałem win to odrazu key wpisałem a potem chcialem aktualizacjie morze powinem najpierw dać aktualizacjie potem key hmm co zrobić jakies pomysly ?

ta metoda nie działa ;( -  start -> uruchom -> msconfig -> usługi -> znajdź windows update ? help ?

post-993006-0-77433300-1400399795_thumb.png

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

System legalny ? Wydaje się, że nie

Samo wpisanie key nic nie da. Później musisz aktywować system. Telefonicznie bądź online.

Hmm tak mam key orgilanlny aktywoałem go onile powidodła sie a wraz nie mogę aktualizacji zrobić ?

Gość kamil40013
Opublikowano

To może być spowodowane przez sterowniki. Spróbuj zainstalować aktualizacje przed instalacją sterowników. Podobny problem trafił mi się na laptopie FS Lifebook S710, wcale nie wyszukiwał aktualizacji. I, to była wina jakiegoś sterownika. Natomiast na Windows 8 wszystko było ok.

Gość kamil40013
Opublikowano

System legalny ? Wydaje się, że nie

Samo wpisanie key nic nie da. Później musisz aktywować system. Telefonicznie bądź online.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...